Majoitusinfo Pooki & Masto Lomamökit

LUETTEHAN LÄPI ALLA OLEVAN TÄRKEÄN INFON KOSKIEN VARAUSTANNE JA VARAUSEHTOJA

HUOM! Alla oleva info koskee ainoastaan varauksia Pooki & Masto Lomamökkeihin


VARAUS-, MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

✓ Normaalien peruutusehtojen mukaiset varaukset maksetaan viimeistään saavuttaessa.

✓ Varausaika on sitova, eikä mahdollisesti käyttämättömiä öitä hyvitetä.

✓ Maksaa voi käteisellä tai kortilla.

✓ Varaustanne koskevat varaus- ja peruutusehdot löydätte kokonaisuudessaan kotisivuiltamme nallikari.fi/majoitus/varausehdot/

MÖKKIVARAAJAN TULEE OLLA 18 VUOTTA TÄYTTÄNYT

Majoittuva varaaja on aina vastuussa varausehtojen noudattamisesta, eikä varauksen hallintaa voi siirtää eteenpäin.

LEMMIKIT OVAT SALLITTUJA LISÄMAKSUSTA

Lemmikit ovat sallittuja ainoastaan Pooki & Masto mökeissä sekä Messi Kesämökeissä. Lemmikkilisä 10 € /vrk peritään saapuessa. Maksu veloitetaan viideltä ensimmäiseltä yöltä (max 50 €). Lisää infoa lemmikkien kanssa majoittumiseen löydät täältä.

VARAUKSEN VAHVISTAMINEN MAKSUKORTILLA & KORTIN TARKISTUS

✓ Kaikki varaukset tulee vahvistaa ennakkovarmennettavissa olevalla maksukortilla (suosittelemme luottokortin käyttöä).

✓ Pidätämme oikeuden testata kortin toimivuus ennen saapumista varmentamalla kortilta katevarauksena ensimmäisen yön majoitusmaksu tai vähintään lisäsiivousmaksua (200€) vastaava summa. Varaukselle annettu maksukortti tulee olla esittää myös saapuessa, jotta kortin voidaan todeta kuuluvan varaajalle. Mahdolliset peruutus- ja lisäsiivousmaksut veloitetaan varaukselle annetulta maksukortilta.

✓ Varmennus perutaan, kun huoneisto on tarkistettu viimeistään lähtöä seuraavana arkipäivänä. Mikäli varmennuksen peruutus ei näy kortilla n. viikon sisässä, olettehan yhteydessä suoraan pankkiinne tarkan ajan saamiseksi (aika voi vaihdella pankkikohtaisesti).

SISÄÄN- JA ULOSKIRJAUTUMINEN

Vastaanoton aukioloajat

1.6.-31.8. päivittäin klo 8-23

1.9.-31.5. päivittäin klo 9-21

Sisäänkirjautuminen alkaa klo 15 ja luovutus on klo 11 mennessä. Huomioittehan, että kesäsesonkina kesä-elokuussa aikaisempi sisäänkirjautuminen / myöhäisempi luovutus, eivät ole mahdollisia.

Sesongin ulkopuolella aikaisempi sisäänkirjaus ja myöhäisempi luovutus ovat saatavilla varaustilanteen mukaan lisämaksusta:

  • Aikaisempi sisäänkirjautuminen 10 € /h (max 45 €) alk. klo 9. Vahvistettavissa aikaisintaan tuloa edeltävänä päivänä.
  • Myöhäisempi uloskirjaus 10 € /h (max 30 €) klo 14 saakka. Vahvistettavissa aikaisintaan lähtöä edeltävänä päivänä.

SAAPUMINEN AUKIOLOAIKOJEN ULKOPUOLELLA

✓ Maksukortilla vahvistetut ja ennakkoon maksetut varaukset pidetään varattuna sulkemisaikaan asti.

✓ Mikäli myöhäistä saapumista ei ole ilmoitettu ennakkoon, varaukset peruutetaan vastaanoton sulkeutuessa.

✓ Nallikari Lomakylällä on oikeus veloittaa peruutusmaksuna varausehtojen mukaiset veloitukset, mutta aina vähintään yhden vuorokauden majoitus.

✓ Mikäli haluat maksaa ennakkoon, tai saavut myöhään, voit pyytää maksulinkkiä, jonka kautta maksun voi suorittaa. Mikäli ennakkoon maksettu varaus peruutetaan, palautettavasta summasta vähennetään palautusmaksu todellisten kulujen mukaan (Paytrail/tilisiirtomaksu).

LIINAVAATTEET JA PYYHKEET SISÄLTYVÄT MAJOITUSHINTAAN

✓ Lomamökeissä kaksi alakerran vuodetta on valmiiksi pedattuna ja muille petipaikoille (1 sänky ja 2 patjaa parvella) löydätte liinavaatteet keittiön kaapista.

✓ Etukäteen varattavissa matkasänky ja syöttötuoli hintaan 15 € /oleskelu.

Tarkista majoituksen koko varustelu.

LÄHTÖSIIVOUS & LISÄPALVELUT

✓ Lähtösiivous sis. hintaan, mutta huoneiston edellytetään asiakkaan lähtiessä olevan normaalin asumisen jäljiltä: huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä ja astiat tiskattuna (astianpesukone saa jäädä päälle). Kaikki huoneistot ovat savuttomia.

✓ Mikäli varauksen päättyessä huoneiston siisteys/kunto ei vastaa edellä esitettyä, tai huoneistossa on tupakoitu, veloitetaan ylimääräisestä siivouksesta/korjauksesta todellisten kulujen mukaan, kuitenkin min. 200 € lisämaksu.

✓ Paljun tuonti on normaalisti mahdollista vain Villa Kipparin sekä tilaussauna Meriholstin edustalle. Rakennustyömaan vuoksi paljun tuonti ei kuitenkaan ole mahdollista Villa Kipparin pihaan talvella 22-23. Lisätietoja Meriholstin tilasta ja tilavuokrasta.

HILJAISUUDESTA & VARTIOINNISTA

✓ Alueella on hiljaisuus klo 23-07. Tänä aikana asiakkaiden tulee välttää häiriön aiheuttamista sekä ylimääräistä liikennettä.

✓ Mikäli asiakas ei noudata henkilökunnan antamia ohjeistuksia, tai aiheuttaa häiriötä muille asiakkaille, Nallikari Lomakylällä on oikeus päättää varaus ja poistaa asiakas alueelta. Varausehtojen noudattamatta jättäminen johtaa varauksen välittömään päättämiseen.

✓ Securitas vartijan numeron löydätte huoneiston kansiosta. Oven avaus maksaa arkisin 60 € ja viikonloppuisin/arkipyhinä 120 €. Yleinen hätänumero on 112.

RAVINTOLAPALVELUT

Nallikari Bakery & Bistro palvelee vastaanottorakennuksessa ja Ravintola Nallikari rannalla upeissa merimaisemissa! Ajantasaiset aukioloajat sekä menut löydätte ravintoloiden omilta kotisivuilta.

SAAPUMINEN, PYSÄKÖINTI & KULJETUSPALVELUT

✓ Ajo- ja saapumisohjeet löydätte täältä. Sisäänkirjautuminen tapahtuu vastaanotossa osoitteessa Leiritie 10.

✓ Asiakkaita pyydetään pysäköimään ajoneuvo (myös matkailuajoneuvot) vastaanoton edustan parkkipaikalle sisäänkirjautumisen ajaksi. Näin vältetään puomille syntyvät jonot ja taataan sujuva sisäänajoliikenne alueelle. Huomioittehan parkkikiekon! Lisätietoja pysäköinnistä.

✓ Jokaisen huoneiston yhteydessä on oma parkkitila sekä lämmityspistoke moottorilämmitykseen (ei sisätilalämmittimen käyttöä). Sähköauton lataus on sallittua ainoastaan virallisilla sähköauton latauspisteillä. Lisätietoja latauksesta.

✓ Kauttamme on mahdollista varata kuljetukset ennakkoon sopimushinnalla Nallikari – Rautatieasema / Nallikari – Lentokenttä. Lisätietoja ja hinnat löydät täältä.

AKTIVITEETIT

Alueen aktiviteeteista löydät tietoa nallikari.fi/tekemista/

PALAUTETTA?

Arvostamme palautetta ja käymme kaikki palautteet läpi järjestelmällisesti. Risut ja ruusut voit jättää palautesivustomme kautta!

Lämpimästi tervetuloa!