Majoitusinfo caravan- ja telttapaikat

LUETTEHAN LÄPI ALLA OLEVAN TÄRKEÄN INFON KOSKIEN VARAUSTANNE JA VARAUSEHTOJA

HUOM! Alla oleva info koskee ainoastaan varauksia campingiin (caravan- & telttapaikat)


PERUUTUSEHDOT CARAVAN- JA TELTTAPAIKOILLE

Ilmainen peruutus tuloa edeltävänä päivänä klo 16 saakka. Tämän jälkeen peruutusmaksuna veloitetaan ensimmäisen yön hinta. Varausta voi muokata saapumiseen asti, jonka jälkeen varaus tulee maksaa
kokonaisuudessaan. Mikäli varaus päätetään varattua/maksettua aiemmin, käyttämättömiä öitä ei hyvitetä.

SISÄÄN- JA ULOSKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautua voi tulopäivänä mihin aikaan tahansa, mikäli paikkoja on vapaana. Matkailuajoneuvo- ja telttapaikan luovutus on klo 15 mennessä. Ilmoitattehan ennakkoon, mikäli olette saapumassa aukioloaikojen ulkopuolella.

Vastaanoton aukioloajat:
1.6.-31.8. päivittäin klo 8-23
1.9.-31.5. päivittäin klo 9-21

SAAPUMINEN KLO 18 JÄLKEEN / AUKIOLOAIKOJEN ULKOPUOLELLA

✓ Vahvistamattomat varaukset pidetään varattuna klo 18 saakka tulopäivänä.
✓ Ennakkoon maksetut ja luottokortilla vahvistetut varaukset pidetään varattuina sulkemisaikaan saakka.
✓ Mikäli myöhään saapumista ei ole ilmoitettu ennakkoon, varaus perutaan vastaanoton sulkeutuessa.
✓ Veloitamme peruutusehtojen mukaiset peruutusmaksut.

Pidätämme oikeuden testata kortin toimivuus ennen saapumista varmentamalla kortilta katevarauksena ensimmäisen yön majoitusmaksu.

CARAVAN-PAIKOISTA

✓ Turvavälien vuoksi sivuteltat/markiisit/niitä vastaavat eivät ole sallittuja kaikilla caravan-paikoilla (= Paikka matkailuautolla).
✓ Jos olette varanneet useamman paikan samalla varauksella, huomioittehan ettei vierekkäisiä paikkoja vahvisteta ennakkoon. Myöskään tiettyä paikkanumeroa ei voi valita ennakkoon, vaan paikka valitaan saapuessa vapaana olevista.

CAMPING KEY EUROPE -KORTTI

CKE-kortti tarjoaa alennuksia ja etuja, joten suosittelemme sen hankkimista kaikille asiakkaille. Lisätietoja kortista löydät camping.fi. Sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi hankithan kortin valmiiksi camping.fi sivustolta.

SÄHKÖAUTON LATAUS

Sähköauton lataus on sallittua ainoastaan virallisilla sähköauton latauspisteillä. Lisätietoja latauksesta.

LEMMIKIT OVAT SALLITTUJA CAMPING-ALUEELLA

Ethän jätä lemmikkiäsi kuitenkaan yksin, ja pidä lemmikkisi aina kiinni kytkettynä. Yleisen viihtyvyyden vuoksi siivoathan lemmikkisi jätökset. Tarvittaessa saat ilmaisen kakkapussin vastaanotosta! Lisää infoa lemmikkien kanssa majoittumiseen löydät täältä.

HILJAISUUDESTA & VARTIOINNISTA

✓ Alueella on hiljaisuus klo 23-07. Tänä aikana asiakkaiden tulee välttää häiriön aiheuttamista, sekä ylimääräistä liikennettä.

✓ Mikäli asiakas ei noudata henkilökunnan antamia ohjeistuksia, tai aiheuttaa häiriötä muille asiakkaille, Nallikari Lomakylällä on oikeus päättää varaus ja poistaa asiakas alueelta.

✓ Varausehtojen noudattamatta jättäminen johtaa aina varauksen välittömään päättämiseen.

✓ Securitas vartijan numeron löydätte teille saapuessa annettavasta infolapusta, sekä huoltorakennusten ilmoitustauluilta. Yleinen hätänumero on 112.

RAVINTOLAPALVELUT

Nallikari Bakery & Bistro palvelee vastaanottorakennuksessa ja Ravintola Nallikari rannalla upeissa merimaisemissa! Ajantasaiset aukioloajat, sekä menut, löydätte ravintoloiden omilta kotisivuilta.

AKTIVITEETIT

Alueen aktiviteeteista löydät tietoa https://nallikari.fi/tekemista/

Lämpimästi tervetuloa!