Vietä ikimuistoinen talviloma Nallikarissa

Valitse talvilomakohteeksi Nallikari!

Nallikari Lomakylä tarjoaa erinomaiset puitteet rentouttavan talviloman viettoon. Kaupungin läheisyys, kattavat palvelut ja paljon tekemistä koko perheelle takaavat, että viihdyt Nallikarissa hyvin.

Majoitu mukavasti perinteisissä Pooki ja Masto mökeissä, tai moderneissa saunallisissa Poiju Villoissa.

Katso hinnat, ja vapaana olevat majoitukset, varaussivustoltamme 👇

Majoitusvaraus

 

Talvisessa Nallikarissa tapahtuu! 

Lisätietoja talviloma-ajan aktiviteeteista löydät alta.

Nallikarin Talvikylä on avoinna viikonloppuisin la-su ja viikolla 10 joka päivä! Nallikari Lomakylän majoittujat saavat Talvikylään päivärannekkeet etuhintaan vain 14€/hlö, pyydä etukuponkisi vastaanotosta. Lue lisää talvikylän huvituksista osoitteesta https://www.talvikyla.fi/toiminnot

 

Eijan Ponitouhut Talvikylässä

Eijan Ponitouhut ovat Talvikylän menoissa mukana. Lempeät ponit tarjoavat lapsille iloa ja unohtumattomia elämyksiä. Tarjolla on monenlaista ohjelmaa talven ajan. Katso tarkemmat aikataulut ja ilmoittaudu mukaan tunneille www.eijanponitouhut.fi kohdasta varauskalenteri. Tervetuloa!

Majoittujien edut välinevuokrauksessa

Nallikarin ympäröivä luonto sopii erinomaisesti monenlaisen liikunnan ja ulkoilun harrastamiseen. Lähimmälle ladulle on vain muutama sata metriä ja Oulun satojen kilometrien latuverkosto on kätevästi saavutettavissa majoittuessasi Nallikarissa. Fatbikella kannattaa lähteä koeajamaan Nallikarin mainiot talviulkoilureitit. Lomakylän vastaanotosta vuokraat kätevästi niin murtomaahiihtosukset, liukulumikengät, fatbiket ja perinteiset lumikengätkin! Lue lisää välinevuokraussivuiltamme.

Majoittuville asiakkaille tarjoamme suksisetit alk. 10€ / pvä, sekä kaikista fatbike-vuokrista -10€ alennuksen. Varaa fatbike-pyöräsi ennakkoon Leijakoulu Lappiksen sivuilta!

 

Hymyssä suin herkkujen äärellä

HUOM! 8.3. alkaen voimaan tulevien rajoitusten vuoksi ravintolat ovat suljettuina 8.-28.3.2021.

Ravintola Nallikari ja Nallikari Bakery & Bistro ovat avoinna päivittäin. Ravintoloista löydät herkullista lähiruokaa ja itsetehtyjä konditoriatuotteita. Tarjolla myös lauantaibrunssi sekä suositut pitsa- ja kakkubuffetit.

 

Hyppää viikko-ohjelman viihdytettäväksi

Kiinnostaisiko pilkintä, tai lumikenkäily?
Finnaction järjestää tammi-maaliskuussa viikottain kalastusoppaan opastamia pilkkiretkiä, sekä ohjattuja lumikenkäilysafareita Nallikarin
alueella! Tapahtumat toteutetaan, mikäli niihin ilmoittautuu yksikin osallistuja. Tervetuloa mukaan! Katso viikko-ohjelma tästä.

TERVETULOA!

Vietä hiihtoloma Nallikari Lomakylän upeissa Poiju Villa huviloissa, tai mukavissa lomamökeissä!

Varauksen voit tehdä puhelimitse 0447031353, sähköpostilla reception@nallikari.fi, tai suoraan varaussivustoltamme.

Katso kaikki tarjouksemme