Rento kokous Nallikarissa

Nallikari Lomakylä tarjoaa mahtavat puitteet rennon kokouksen viettoon. Pienemmän kokouksen pitämiseen sopii erinomaisesti Villa Kippari, jossa onnistuu koko paketti; kokous, ruokailut ja majoitus!

Isommalle ryhmälle Nallikari Lomakylän kokous- ja saunatila Meriholsti tarjoaa hyvät puitteet kehittäville kokouksille. Holstinsalmen rannalla, luonnonkauniilla paikalla sijaitseva Meriholsti soveltuu mainiosti maksimissaan 20 hengen tilaisuuksiin. Kokoustilan voi myös jakaa kahdeksi tilaksi, joten ryhmissä tyoskentelykin onnistuu. Meriholstin varaajille tarjoamme majoituksen Poiju Villassa etuhintaan.

Voit tilata terveelliset kokousruokailut ja herkulliset saunamenut toimitettuna suoraan kokoustilaan. Kauttamme on mahdollista varata ryhmille ohjelmaa aina joogasta pirtutrokarin peruskurssiin ja kaikkea siltä väliltä.

Tässä palaute tyytyväiseltä kokousasiakkaaltamme:

“Nallikari Lomakylän Poiju Villa oli loistava kokouspaikka tiimillemme. Villassa olimme omassa rauhassamme, jossa oli hyvä intensiivisesti keskittyä kehittämiseen ja pitää brainstorming inspiroivassa ympäristössä. Kokouksen ja majoittumisen yhdistäminen sekä lähellä olevien palveluiden käyttäminen loivat hienot puitteet kokouksellemme.” – ISS Palvelut Oy Ritva Lasaroff

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja pyydä tarjous p. 044 703 1353 tai sales@nallikari.fi ja pyydä tarjous!

Katso kaikki tarjouksemme