Pikkujoulupaketti

Pikkujoulupaketit varattavissa nyt! 🎄

Mikä olisikaan parempi paikka viettää pikkujouluja Oulussa kuin Meriholstin tilaussauna; aivan kaupungin keskustan kupeessa!

Tarjoamme pikkujoulukaudella marras-joulukuussa Meriholstin varauksen yhteydessä -20 % edun majoituksesta. Katso upeat majoitusvaihtoehtomme!

Meriholstin tilaussaunalle illanviettoon mahtuu jopa 20 hlöä ja paljun voi varata Meriholstiin yhteistyökumppanimme Oulun Paljun kautta. Tutustu tilaan tästä!

Jouluiset ruokailut varattavissa Nallikari B&B:n sekä Ravintola Nallikariin. Meriholstiin varattavissa myös catering-palvelut!

Meriholstin varaustiedustelut myyntipalvelustamme sales@nallikari.fi tai +358447031329. Voit lähettää tiedustelun myös lomakkeella.

  • Tiedustelut pikkujouluruokailuista Nallikari B&B:ssa ja Ravintola Nallikarissa tai cateringista (Ravintola Nallikari myynti@prodine.fi tai +358445151500)
  • Paljun varaustiedustelut suoraan Oulun Paljulta www.oulunpalju.fi/
  • Majoitusedun saa kun majoituksen varaa suoraan myyntipalvelustamme yhdessä Meriholstin tilan kanssa; etu on sidottu tilavaraukseen. Etu lasketaan päivän hinnasta. Etua ei myönnetä kolmannen osapuolen kautta tehtyihin majoitusvarauksiin.

 

Katso kaikki tarjouksemme