Pidä kokous Meriholstissa ja majoitu edullisemmin!

Nallikari Lomakylän kokous- ja saunatila Meriholsti tarjoaa mukavat puitteet kokouksille. Lomakylän laidalla, Holstinsalmen rannalla, luonnonkauniilla paikalla sijaitseva Meriholsti soveltuu mainiosti maksimissaan 20 hengen tilaisuuksiin. Kokoustilan voi myös jakaa kahdeksi tilaksi, joten ryhmissä tyoskentelykin onnistuu.

Halutessaan voi keitellä kahvia myös päivän aikana omassa keittiössä. Kokousvarustelut löytyvät tilasta ja bonuksena tiloissa myös takka tunnelmaa tuomaan. Kokouksen yhteyteen voi järjestää myös erilaisia aktiviteetteja tai käydä omatoimisesti kiertämässä Nallikarin luontopolun ja paistella vaikka makkarat nuotiopaikalla.

Kokousta voi jatkaa saunaillan merkeissä. Tilassa on kaksi saunaa pesutiloineen. Löylyjen välissä voi piipahtaa terassilla vilvoittelemassa.

Meriholstin kokouksen yhteydessä tarjoamme majoituksen Poiju Villaan alk. 125€/vrk (ma-pe). Tarjoushinta ei voimassa 15.6.-15.8. välisenä aikana.

Nallikari Lomakylän Poiju Villat valmistuivat kesällä 2016. 24 modernia ympärivuotista huvilaa, lähinnä 4+2 hengen villoja. Kaikissa huviloissa on keittiö, ruokailutila, oma sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, takka ja iso terassi. Osa huviloista on paritaloja ja kaksi on yhdistettävissä jopa 8 + 4 hengelle.

 

Ota yhteyttä myyntipalveluun p. 044 703 1329 / sales@nallikari.fi

tai lähetä tarjouspyyntö:

.

 

Katso kaikki tarjouksemme