Nallikari Lomakylä ♥ Qstock

Nallikari Lomakylä sijaitsee vain neljä kilometriä kaupungin keskustasta meren rannalla, aivan kuuluisan Nallikari-biitsin välittömässä läheisyydessä. Qstockin festarialueelle on kävellen vain muutama kilometri ja bussilla tai kaupunkijuna Potnapekalla pääsee myös kätevästi Nallikarista Oulun keskustaan.

Nallikari Lomakylästä löytyy jokaiselle festarikävijälle sopiva majoitus aina edullisesta telttapaikasta ylellisiin Poiju Villa huviloihin. Mökki- ja huvilamajoitus sisältävät aina liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen.

Tarjoamme Qstock 2019 rannekkeella etuna teltta- ja caravan-paikkojen henkilömaksuista 2€/hlö/vrk alennuksen festariviikonlopun ajan!

Voit tutustua majoitusvaihtoehtoihimme tarkemmin online-varaussivullamme: https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsNallikari

Kaikilla majoittujilla on käytössä huoltorakennuksien lisäksi myös yleiset saunat, jotka lämpiävät kesällä joka ilta!

Nallikarissa festarikävijöitä ravitsee maittavalla aamiaisella ja muilla herkuilla Kahvila Loma, joka sijaitsee kätevästi lomakylän vastaanottorakennuksen yhteydessä.

 

Älä siis jahkaile ja varaa Qstock-festivaalien majoituksesi Nallikari Lomakylästä! Olemme Qstockin virallinen majoituskumppani.

Varauksen voit tehdä kätevästi suoraan Online-varaussivultamme tai vastaanotosta +358447031353 tai reception@nallikari.fi

 

Tervetuloa nauttimaan Qstockin festaritunnelmista Nallikari Lomakylään!

 

Katso kaikki tarjouksemme