Jouluostoksille Ouluun? Majoitu mukavasti Nallikarissa

Jouluostokset voi tehdä myös ilman stressiä! Tule viikonlopuksi ostoksille Ouluun ja nauti samalla kiireettömästä ajasta Nallikari Lomakylän Poiju Villassa.Päivällä voi shoppailla Oulun lukuisissa liikkeissä, nauttia keskustan vilinästä ja jos menojalkaa vipattaa, löytyy Oulusta useampikin mukava illanviettopaikka. Tai ainahan voi käydä vaikka teatterissa tai konsertissa.

Luonnonläheinen sijainti meren rannalla sekä alueen lenkkipolut tarjoavat mukavaa rentoutusta viikonlopuksi. Ravintola Nallikarissa voi nauttia huikean illallisen upeissa maisemissa. Majoittuessasi Nallikari Lomakylässä, saat myös spesiaalialennuksen ravintolaan.

Luksusta luonnon keskellä – majoitu mukavasti modernissa Villassa

Nallikarin lippulaiva Poiju Villa -alue valmistui kesällä 2016. Alueella on 24 modernia ympärivuotista huvilaa, lähinnä 4+2 hengen villoja. Kaikissa huviloissa on keittiö, ruokailutila, oma sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, takka ja iso terassi. Osa huviloista on paritaloja ja kaksi on yhdistettävissä jopa 8 + 4 hengelle.

Suurin villoista, Villa Kippari, sijaitsee lähimpänä rantaa ja sopii 6+2 hengelle. Villa Kipparissa on kolme kahden hengen makuuhuonetta, iso tilava olohuone, ruokailutila ja sauna.

Poiju Villan hinnat alkaen 242€ (2 vrk ajalla 1.11.-22.12.). Tarkista saatavuus ja hinnat varauskalenterista.

Katso kaikki tarjouksemme