Nallikarin syyslomavinkit koko perheelle

Raikas ilma, kenkien alla rapisevat lehdet ja puiden häikäisevä värimaailma. Luonnonläheisyys, mukavat lenkkipolut ja keskustan läheinen sijainti. Syksy on upeaa aikaa kokea Nallikari koko perheellä!

Nallikarissa rentoudutaan oman mökin ihanassa lämmössä; nautitaan perheen yhteisestä ajasta lähiluonnossa; ihaillaan punaisena hehkuvia auringonlaskuja; ja tehdään päiväreissuja ympäri lähiseutuja. Nallikarissa viihtyvät kaikki isovanhemmista perheen pienimpiin!

Lue alta keräämämme syyslomavinkit Nallikariin 👇


Rentoutumista oman mökin lämmössä

Isä ja poika lämmittämässä takkaa Poiju Villassa

Kiireinen arki kaipaa vastapainokseen yhteistä aikaa läheisten kanssa. Niitä rentouttavia iltoja vilttiin kääriytyneenä ja sitä ihanaa kiireettömyyden tunnetta. Nallikarissa rentoudutaan kauniin kaupunkiluonnon keskellä perinteisen kodikkaissa Lomamökeissä ja moderneissa Poiju Villoissa.

Lomamökeissä on helppo paeta arkea koko porukalla tupakeittiöön kokoontuen, tai omaan pieneen soppeen parvelle kivuten. Näissä mökeissä voivat yöpyä myös perheen lemmikit!

Kahden makuuhuoneen Poiju Villoista löytyy tilaa myös isovanhemmille! Keittiönpöydän ääressä onnistuu loman suunnittelu, lautapelien pelaaminen ja ihanan illallisen nauttiminen. Illat kruunaa oman saunan lämpö ja takkatulen loimu.

Syyspuuhaa lapsille Lomakylässä ja lähistöllä

Leikkipuistoja ja lapsille suunnattua syyspuuhaa! Ihanan kuulaat syyspäivät ovat kuin tehty hauskoihin ulkoleikkeihin ja seikkailuihin. Nallikarin ympäristöstä löytyy yksi iso leikkipuisto sekä useita pienempiä leikkialueita. Miltä kuulostaisi liukumäen laskeminen suoraan oman villan edustalla, tai vaikka Nallikarin ihmetteleminen uimarannan kiipeilytelineen huipulta? Syyslomien ajan lapset voivat myös osallistua Nallikari Lomakylän omaan syyspuuhaan ja -seikkailuun. Peliohjeet ovat noudettavissa totuttuun tapaan vastaanotosta.

Hauskoja pallopelejä pääsee harrastamaan koko perheellä Nallikarin alueen omassa palloilukeskuksessa Nallisportissa. Nallisport vuokraa välineitä kaikkiin tunnetuimpiin lajeihin kuten tennikseen, sulkapalloon ja padeliin. Kannattaa katsastaa myös luova liikuntakeskus Reenis, vain noin 2,5 kilometrin päässä Lomakylästä!

 Ylös, ulos ja ihanaan lähiluontoon!

Nallikarin aluetta syksyn lehtien peitossa

Hietasaaren luontopolut ovat vierailun arvoisia myös syksyllä! Ja mikä parasta, niiden saavuttamiseen ei vaadita kuin muutama askel ja reipas retkeilymieli.

Luontopoluilla voi ihmetellä tuulessa lentäviä puiden lehtiä ja ympärillä levittäytyvän luonnon valmistautumista talven viettoon. Ne täyttyvät taianomaisesta aamu-usvasta ja punaisena hohtavasta taivaanrannasta auringon laskiessa.

Vuokraa vastaanotosta pyörä tai valloita reitit jalan. Matkaan kannattaa pakata mukaan myös nuotiolla paistettavat eväät.

Koko perheen herkkuhetket

Aamupalapöytä herkkuineen

Nallikarissa kelpaa herkutella! Hyvin varustetuissa Villoissa ja Lomamökeissä on oma keittiö, jossa loihtia antoisat aamupalat ja ihanat iltapalat. Jääkaapin täydennystä voi hakea K-Supermarket Toppilasta, parin kilometrin päästä Lomakylästä.

Vastaanottorakennuksen yhteydessä sijaitsevan Nallikari Bakery&Bistron listalta löytyy koko perheen suosikit;  hampurilaiset, pasta-annokset ja lohikeitto lounas! Viikon kruunaa lauantaisin katettava pitsabuffet. Oman leipomon konditoriatuotteet taltuttavat makean nälän paikan päällä tai oman mökin ihanassa lämmössä nautittuna.

Rannan oikeassa päädyssä sijaitseva Ravintola Nallikari tarjoaa maukasta ruokaa upeilla merimaisemilla varustettuna. Arkipäivien lounasajan saaristolaisbuffet, lauantai aamupäivien brunssi, illat täydentävä a’la carte ja lapsille ihan oma lista. Ravintola Nallikarissa riittää valinnanvaraa jokaiseen makuun!

Aktiivipäivä Oulun keskustassa

Perhe Ainolanpuistossa

Kuva: VisitOulu

Kolmen kilometrin päässä oleva, upean jokisuiston toisella puolella avautuva Oulun keskusta on mukava päiväretkikohde, jonne pääsee kätevästi myös linja-autolla heti Lomakylän vierestä.

Hyvät ostosmahdollisuudet, monipuoliset ruokapaikat, ja esimerkiksi koko perheen suosikkikohde Tiedekeskus Tietomaa tarjoavat tekemistä koko perheelle myös sadesäällä.

Aurinkoisen kuulaat syyspäivät ovat vastaavasti kuin luotu Hupisaarten kaupunginpuiston tutkimiseen. Hupisaarilla riittää riemua leikkipuistossa huvitellessa samalla kun useat pienet purot luovat ympärille upean äänimaiseman.

Lisää vinkkejä Oulun ja Oulun seudun syksyyn löytyy kätevästi VisitOulun sivuilta!


EXTRA VINKKI! Seuraa meitä Instagramissa inspiroituaksesi Nallikarin upeista maisemista. Facebook -sivultamme löydät lisäksi uusimmat kuulumiset ja vinkit lomasi suunnittelua varten. Nähdään Nallikarissa!

Tutustu syksyn majoitustarjoukseen tästä ja varaa syysloma Nallikarissa nyt!