Lapsiperhe majoittumassa Nallikarin Poiju Villassa

Syyslomapaketit lapsiperheille

Tule luomaan syyslomamuistoja Oulun Nallikariin ihan koko perheellä!

Syksy on ihanaa aikaa ottaa aikalisä arjesta ja viettää loma perheen kanssa rentoutuen ja hauskaa pitäen. Rentoutumista modernissa Villassa, hauskanpitoa Oulun SuperParkissa ja uuden oppimista Dinosauriassa.

Tutustu Nallikarin 3 & 4 vrk:n syyslomapaketteihin ja varaa syyslomasi nyt! Syyslomapaketit saatavilla 26.10.2023 saakka min. 3 vuorokauden majoituksille ajalle 14.10. – 29.10.2023. Matkapaketit maksetaan etukäteen varauksen teon yhteydessä.

Syyslomapaketti sisältää:

Lapsiperhe majoittumassa Nallikarin Poiju Villassa

3 TAI 4 YÖN MAJOITUS POIJU VILLASSA

Nauti Poiju Villan vieraanvaraisuudesta ja modernista tunnelmasta. Nallikarin Poiju Villoissa majoittuu maksimissaan 6 henkilöä kahdessa makuuhuoneessa ja levitettävällä vuodesohvalla. Villoissa on myös hyvin varusteltu keittiö, 2 wc:tä, oma sauna, takka ja tilava terassi. Auton saa pysäköityä Villan edustalla olevalle parkkipaikalle.

4 TUNNIN LIPUT OULUN SUPERPARKIIN

Lisää adrenaliinia lomaasi vierailemalla Oulun Superparkissa. Sisäaktiviteettipuisto sijaitsee Oulun Limingantullissa noin 8,5 km:n päässä Nallikarista. Pallopelit, kiipeilyseikkailut ja trampoliinit tarjoavat hauskaa ja liikunnallista puuhaa koko perheelle säähän katsomatta.

superparkissa oulussa kelpaa kiipeillä

LIPUT DINOSAURIA NÄYTTELYYN

Oulun Superparkin tiloissa sijaitseva Dinosauria-näyttely on hauska koko perheen aikamatka menneisyyteen. Näyttelyssä pääsee kohtaamaan kymmeniä liikkuvia dinosaurushahmoja ja oppimaan lisää jännittävästä historiasta.

Varausohje:

Kampanjan varaus- ja peruutusehdot

Kampanjaehdot:
Syyslomapaketti lapsiperheille sisältää 3 tai 4 yön majoituksen Poiju Villassa, 4 tunnin liput Oulun Superparkiin ja liput Dinosauria näyttelyyn. Syyslomapaketti ostettavissa vähintään 3 vrk ennen tuloa, 26.10.2023 saakka ajalle 14.10. – 29.10. Matkapaketit maksetaan etukäteen varauksen teon yhteydessä verkkopankin kautta tai maksukortilla. Liput aktiviteetteihin annetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Muutos – ja peruutusehdot:
– Varausta voi muuttaa tai siirtää vain kampanja-ajan sisällä viimeistään 3 vrk ennen majoitusajankohdan alkua.

Peruutus vähintään 7 vrk ennen majoitusajankohdan alkua – ilmainen peruutus (poislukien Paytrail/pankkisiirtokulut)
– Peruutus alle 7 vrk ennen majoitusajankohdan alkua – 50 % matkapaketin arvosta veloitetaan

Syyslomapaketteja myynnissä rajoitettu määrä. Hinta koskee vain uusia, suoraan tehtyjä varauksia. Ei yhdistettävissä muihin etuihin.

Nallikari Lomakylä on Kilpailu – ja kuluttajaviraston rekisteröimä matkanjärjestäjä. Rekisteritunnus 717/223/Mj.

Tutustu myös näihin tarjouksiin