Pikkujoulupaketti Nallikarissa

Pikkujoulut Nallikarissa

Vuoden parhaimmat pikkujoulut meren äärellä! Varaa Meriholstin saunatila ja nauti rentouttavasta saunajoogasta 50-asteisen saunan lämmössä. Pakettiin on mahdollista liittää myös majoitus Poiju Villassa sekä tarvittavat catering- ja ravintolapalvelut. Kaikki yhden luukun taktiikalla!

Nallikari suosittelee erityisesti pienille yritysryhmille ja kaveriporukoille!

Meriholstin sauna- ja kokoustilaan mahtuu 15 henkeä.

MERIHOLSTIN SAUNATILA

Meriholstin saunatila soveltuu parhaimmillaan 20 hengen tilaisuuksiin. Tiloista löytyy kaksi väliovella yhdistettävää tilaa saunoilla sekä modernit puitteet mahdollisille kokouksille. Tila on varattavissa puolen päivän (aamu tai ilta) ja koko päivän tilaisuuksiin.

Pssst. Meriholstin edustalle on mahdollista tuoda myös rentouttava palju ilahduttamaan iltoja! Tiloihin voi lisäksi tuoda joko omat tarjottavat tai käyttää catering-palveluja. Teemme mielellämme tarjouksen!

SAUNAJOOGA

Järjestä pikkujouluohjelmaan jotain täysin uutta! Saunayoga on eri joogalajeihin pohjautuva noin puolen tunnin mittainen harjoitus 50-asteisen saunan lämmössä. Rentouttava harjoitus rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä sulattaa tehokkaasti jännityksiä eri lihasryhmistä. Saunayogalla on usein positiivisia vaikutuksia myös unen laatuun.

Ohjelman kokonaiskesto on noin tunnin ja voidaan järjestää 4 – 12 henkilön ryhmille. Meriholstin saunatilaan mahtuu 6 joogaajaa kerrallaan, mutta ohjelma voidaan toteuttaa kahdessa osassa toisten odotellessa vuoroaan takkatuvan puolella tai vaikka Paljun poreissa nauttien.

Saunajooga onnistuu Oulun Nallikarissa
Nallikarin Poiju Villassa on tilava tupakeittiö ja 2 makuuhuonetta

PIKKUISEN PIDEMPI PIKKUJOULU – VARAA KYLKEEN MYÖS MAJOITUS

Ota rennosti ja järjestä monipäiväiset pikkujoulut Nallikarissa ilman kiirettä.

Moderneissa Poiju Villoissa majoittuu enimmillään 5 aikuista ja ne sisältävät 2 makuuhuonetta yksittäisillä vuoteilla (yht. 4kpl), tupakeittiön levitettävällä vuodesohvalla (140cm), 2 wc:tä, oman saunan, takan ja tilavan terassin.

Pssst. Katso myös 7 petipaikan Villa Kippari ja 10 petipaikan yhdistettävät huvilat Villa Försti ja Villa Seilori ja pyydä tarjous!

Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16 yritys-, ryhmä- ja tapahtuma-asioissa. Teemme mielellämme räätälöidysti tarjouksia myös muunlaisiin pikkujoulu- ja virkistyspäiväpaketteihin!

OTA YHTEYTTÄ
044 703 1329 • sales@nallikari.fi

Tutustu myös näihin tarjouksiin