Ohjatut aktiviteetit Nallikarissa

Aktiivilomailijan talvipaketti

Tule nauttimaan jäätyneestä merestä ja kokemaan talven suosituimmat aktiviteetit Oulun Nallikariin!

Nauti talvisesta Oulusta aktiviteettien ja mukavan majoituksen kera. Tämä talvipaketti kätkee sisäänsä kuljetukset rautatieasemalta tai lentokentältä, 3 yön majoituksen modernissa Poiju Villassa aamiaispaketteineen toimitettuna Villaan sekä talven 3 suosituinta aktiviteettia jäätyneen meren äärellä. Erinomainen ja huoleton paketti aktiivisille lapsiperheille, kaveriporukoille ja pariskunnille!

Aktiivilomailijan talvipaketit saatavilla min. 3 vuorokauden majoituksille ajalle 8.1.-31.3.2024. Paketit varattavissa 27.3. saakka. Kampanjan varaus- ja peruutusehdot löytyvät sivun alalaidasta.

Aktiivilomailijan talvipaketti

Iloinen pariskunta juomassa päiväkahveja Nallikari Lomakylän Poiju Villassa

3 YÖN MAJOITUS POIJU VILLASSA + AAMUPALA VILLAAN TOIMITETTUNA

Nauti Poiju Villan vieraanvaraisuudesta ja modernista tunnelmasta. Nallikarin Poiju Villoissa majoittuu maksimissaan 6 henkilöä kahdessa makuuhuoneessa ja levitettävällä vuodesohvalla. Villoissa on myös hyvin varusteltu keittiö, 2 wc:tä, oma sauna, takka ja tilava terassi. Aamupala toimitetaan sovittuna aikana Villaan joka aamu.

3 TALVISTA AKTIVITEETTIA JÄÄTYNEEN MEREN ÄÄRELLÄ

Talvinen meren jää antaa mahdollisuuden uusille kokemuksille. Aktiivilomailijan talvipaketti sisältää ohjatut pilkki- ja fatbike-retket meren jäällä ja liukulumikenkäretken metsämaisemissa. Retket sisältävät retkivaatteet ja tarvittavat mahdolliset kuljetukset.

Ryhmä Nallikarissa meren jäällä

MENO-PALUU KULJETUKSET LENTOKENTÄLTÄ TAI RAUTATIEASEMALTA NALLIKARIIN

Huoleton loma alkaa heti Ouluun saapuessa, sillä tähän pakettiin kuuluu kuljetukset lentokentältä tai rautatieasemalta Nallikariin ja loman loputtua takaisin.

Varausohje:

Kampanjan varaus- ja peruutusehdot

Kampanjaehdot:
Aktiivilomailijan talvipaketti sisältää 3 yön majoituksen Poiju Villassa aamupalapaketteineen Villaan toimitettuna, 3 talvista aktiviteettia ja kuljetukset Oulun lentokentältä tai rautatieasemalta. Aktiivilomailijan talvipaketti ostettavissa vähintään 3 vrk ennen tuloa. Varausaika 27.3.2024 saakka. Majoitusaika 8.1.-31.3.2024. Matkapaketit maksetaan etukäteen varauksen teon yhteydessä verkkopankin kautta tai maksukortilla. Liput aktiviteetteihin annetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Peruutusehdot:
– Peruutus vähintään 30vrk ennen majoitusajankohdan alkua – ilmainen peruutus mahdollista
– Peruutus 15-29 vrk ennen majoitusajankohdan alkua – 50 % matkapaketin arvosta pidätetään
– Peruutus 1-14 vrk ennen majoitusajankohdan alkua 100 % matkapaketin arvosta pidätetään

Aktiivilomailijan talvipaketteja myynnissä rajoitettu määrä. Hinta koskee vain uusia, suoraan tehtyjä varauksia. Ei yhdistettävissä muihin etuihin.

Tutustu myös näihin tarjouksiin