Nallikarissa tapahtuu!

Vuosittain toistuvat tapahtumat

Nallikari ja sen lähialueet toimivat monenlaisten tapahtumien järjestämispaikkana, aina rantafutisturnauksesta kansainvälisiin lumenveistokisoihin ja kaikkea siltä väliltä.


BUFFETIT NALLIKARI BAKERY & BISTROSSA

Kakkubuffet lauantaisin klo 16-19.
Pitsa e.t.c. buffet lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-15.

Lisätietoja: www.nallikaribb.fi

 

LAUANTAIBRUNSSI RAVINTOLA NALLIKARISSA

Brunssi lauantaisin klo 12-16. Lisätietoja www.ravintolanallikari.fi

 

8.1.-20.2.2021 RAVINTOLA NALLIKARIN BLINIVIIKOT
Ravintola Nallikarin perinteiset hapantaikinaan tehdyt tattariblinit herkullisten täytteiden kera tarjolla jälleen. Tervetuloa turvallisesti herkuttelemaan kauniisiin talvimaisemiin! Nallikarissa on tilaa liikkua niin sisällä kuin ulkona.

 

6.2.- 28.3.2021 NALLIKARIN TALVIKYLÄ

Talvikylä avoinna viikonloppuisin la-su klo 11-16, ja viikolla 10 avoinna päivittäin klo 11-16.

Talvikylä on talvisen tekemisen keskipiste! Nallikarissa sijaitseva Talvikylä on avoinna helmikuusta maaliskuun loppuun.

Talvikylä on täynnä talvisia aktiviteetteja: porot, mönkijät lapsille, tuubimäki, hoijakkakelkka, rekikyyti, pilkkiretket sekä erilaiset tapahtumat ovat vieraiden ulottuvilla. Talvikylässä on erinomainen mahdollisuus tutustua lumi- ja jäärakentamiseen. Talvikylässä on saatavilla kuumaa juotavaa, munkkeja, vohveleita sekä makkaraa.

Lisätietoja www.talvikyla.fi/

 

PERUTTU 6-7.3.2021 JM – TALVIMESTARUUS  AJOT 2021 NALLIKARIN RANNALLA 

Oulun urheiluautoilijoiden järjestämät jäärata-ajot ajetaan maaliskuussa Nallikarin rannan jääalueella. Lisätietoja http://www.oua.fi/

 

20.3.2021 Pakkasgrillauksen MM-kilpailut

Grillauskilpailu Nallikarin Talvikylässä, jossa 10 grillimestaria kohtaavat toisensa ja loihtivat oman bravuurinsa perinteisessä hiiligrillillä. Kilpailua johtaa oululainen kokki Janne Pekkala. Voittaja palkitaan kilpailun päätteeksi.

 

20.-22.8.2021 SUOMEN VOLKKARIYHDISTYKSEN KESÄKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET NALLIKARISSA

Kesäkauden päättäjäiset keräävät yhteen Volkswagen harrastajat koko perheen ohjelmalliseen viikonlopputapahtumaan. Autokuntia saapuu ympäri Suomea hieman toista sataa. Autot käyvät lauantaina klo 12 alkaen kiertoajelun Oulun alueella. Volkkariharrastajat toivottavat vieraat tervetulleeksi tutustumaan autoihin lauantaina klo 14 alkaen. Näyttelyalue sijaitsee lomakylän alueella, autot pyydetään jättämään rannan yleisille p-paikoille.

 

Lisää Oulun tapahtumatarjonnasta löytyy täältä.

Seuraa Nallikari Lomakylää Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt kaikista ajankohtaisista tapahtumista kätevästi kärryllä!

Varaa majoituksesi Nallikarin ja Oulun kuumimpien tapahtumien ajalle:

Majoitusvaraus