Syksyllä tapahtuu Oulussa!

 

Nallikari Lomakylässä kausi jatkuu. Nyt kannattaa tulla Ouluun kauempaakin viettämään mukavaa aikaa tapahtumien keskelle!

 

13.-19.11. Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali

Festivaalin aikana esitetään kotimaisia ja ulkomaisia lasten- ja nuortenelokuvia useissa eri paikoissa. Ohjelmassa on myös luentoja sekä seminaareja.

18.-19.11. Valtakunnallinen tiernapoikakilpailu

Kaikille avoin tiernapoikakilpailu käydään rehdissä joulutunnelmassa. Kilpailun tarkoituksena on edesauttaa elävän tiernapoikaperinteen säilymistä ja kehittymistä. Maksuton tapahtuma järjestetään Rotuaarin aukiolla keskellä kaupunkia.

17.11.-6.12.2017 Lumo Light Festival Oulun kaupunki

Viidettä kertaa järjestettävä Lumo-festivaali valaisee pimeän kaupungin. Näyttäviä valoinstallaatioita asennetaan eri puolille keskustaa.

21.-25.2.2018 Kansainvälinen lumenveistokilpailu Baltic Snow Call 2018 Nallikarissa

BALTIC SNOW CALL 2018 on Itämeren maiden lumenveistokilpailu, joka kokoaa alueen huippuveistäjät mittelemään kullasta ja kunniasta Suomeen, Oulun Nallikariin. Kilpailu järjestetään kutsukilpailuna, johon valitaan kymmenen kansainvälisesti ansioitunutta kolmihenkistä joukkuetta. Kilpailu on ainutlaatuinen Suomessa järjestettävä kansainvälinen lumenveistotapahtuma ja mukana kansainvälisen lumen- ja jäänveistonjärjestön (AISNG) virallisessa tapahtumakalenterissa.

www.snowcall.fi

Lisää Oulun tapahtumatarjonnasta löytyy täältä.