BIITSI TÄYNNÄ TEKEMISTÄ!

Nallikarissa vierailee kesän aikana tuhansia turisteja ja paikkakuntalaisetkin löytävät tiensä upealle hiekkarannalle. Nallikarin upea ranta tarjoaa tekemistä koko perheelle. Loiva ranta sopii mahtavasti myös lapsille, alueelta löytyy myös kiipeilyteline sekä kuntoiluvälineitä. Beach volley- ja tenniskentät ovat kaikkien käytettävissä. Nallikarista löytyy myös minigolfia sekä palloiluhalli Nallisport. Pienen matkan päässä on myös Vauhtipuisto, pieni huvipuisto kaiken ikäisille. Vauhtipuistossa päivittäin vierailee myös kaikkien lasten suosikki Vipsu Pupu.

NALLIKARIN LOMAKYLÄ PALVELEE PÄIVITTÄIN KLO 8-23.

Vastaanotto palvelee joka päivä 8-23. Nallikari Lomakylän Nallikahvila palvelee vastaanoton aukioloaikoina. Nallikahvilassa tarjoillaan joka päivä aamiaista klo 8-12 aina heinäkuun loppuun saakka. Kahvilasta löytyy myös aina tuoretta pullaa ja kahvia, jäätelöä, pientä purtavaa sekä virvokkeita. Tiloissa on myös pieni minimarket, josta löytyy välttämättömimmät elintarvikkeet.

Nallikahvilassa on myös iso terassi, jonne aurinko paistaa koko päivän. Terassilla on myös livemusiikkia kesä-heinäkuussa ja keskiviikkoisin pidetään karkkibingoa lapsille. Kahvilasta vuokrataan myös Jopoja sekä polkuautoja.

HERKKUJA JA VESIURHEILUA NALLIKARI BIITSILLÄ!

Nallikarin maamerkki, Majakka, on avoinna 26.6-30.7. päivittäin klo 12-20. Majakalta saa jäätelöä, kahvia, virvokkeita ja pullaa. Majakasta vuokrataan myös vesiurheiluvälineitä.

Nallikarin Pingviini-jäätelokiska palvelee joka päivä klo 12-20 rantakadun varrella. Jäätelökioskista saa myös pehmiksiä irtojäätelön lisäksi.

Rannalta löytyy myös Ravintola Nallikari, joka on alun perin oululaisen arkkitehti Risto Harjun vuonna 1975 suunnittelema rantaravintola ja juhlapaikka. Ravintola on auki ympäri vuoden ja tarjoaa oivan paikan syödä hyvin, juhlia ja kokoustaa pohjolan Rivieralla, Nallikarissa.

Sokos Hotel Eden on avoinna joka päivä. Kylpyläosasto palvelee päivittäin klo 10-21 ja ravintolassa Arassa saa keittolounasta joka päivä klo 11.30-15. Edenissä pidetään myös Joogabrunssia, jossa kehoa avataan joogaamalla rannalla aamutuimaan ja sen jälkeen nautitaan brunssia Edenissä.

NALLIKARISSA TAPAHTUU

Suomen suurin kesäteatteri Meri Oulussa tapahtuu koko kesän. Meri Oulun kesäteatterissa nähdään tulevana kesänä Sisko ja sen veli. Tämä Neil Hardwickin käsikirjoittama komedia lukeutuu 1980-luvun kotimaisiin televisioilmiöihin. Sen ohjaa Olka Horila ja nimirooleissa nähdään Jukka Rasila ja Kirsi Ylijoki. Esityksiä on 13.7. – 6.8.2017. Meri Oulussa on myös lukuisia musiikkiesityksiä ja stand up show’ta.

Heinäkuun 7-8. päivä pidetään jälleen kesän kuumimmat bileet, Summer Partyt, Oulun Nallikarin upealla hiekkarannalla. Mukana pop- ja tanssimusiikin kuumia koti- ja ulkomaisia tähtiartisteja ja DJ:tä. 19.8. juostaan ExtremeRunissa. Oulun ExtremeRunin teemana on meri ja hiekka. Kilpailijat pääsevät nauttimaan näistä molemmista Nallikarin upealla hiekkarannalla. Lisäksi huikeita esteitä, auton romut, putket, goljatin portaat, verkkoeste sekä paljon muuta.

Legendaarinen mototristitapahtuma Hailuotoajot järjestetään 41. kerran 25.-27.8.2017. Hailuotoajot uudistuvat ja uusi nimi on MC-meeting Nallikarin Venetsialaiset. Tapahtuma pidetään yhteistyössä Ravintola Nallikarin kanssa.

Ajankohtaista tietoa löytyy Nallikarin Facebookissa