Nallikarissa tapahtuu!

Vuosittain toistuvat tapahtumat

Nallikari ja sen lähialueet toimivat monenlaisten tapahtumien järjestämispaikkana, aina rantafutisturnauksesta kansainvälisiin lumenveistokisoihin ja kaikkea siltä väliltä. Tulevia tapahtumia:

 

Syys- & lokakuussa lauantaisin:

Nallikari Bakery & Bistron Kakkubuffet!

Herkuttele kondiittorimestari Sampo Kotajärven loihtimalla kakku-buffettilla joka lauantai syys- ja lokakuussa klo 12-15! Tarjolla on sekä makeita että suolaisia kakkuja. Hinta vain 15 €/hlö.
Normaali kahvi ja tee kuuluvat hintaan. https://nallikaribb.fi/kakku-herkkubuffet

 

Nallikari Bakery & Bistron Pizzabuffet!

Buffetissa runsaasti pitsoja, maalaisranskalaisia ja muita suolaisia herkkuja, sekä salaattipöytä. Herkuttelemaan pääset perjantaisin ja lauantaisin klo. 16.00 – 19.00. https://nallikaribb.fi/pizzae-t-c-buffet

 

20.-22.8.2021 SUOMEN VOLKKARIYHDISTYKSEN KESÄKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET NALLIKARISSA

Kesäkauden päättäjäiset keräävät yhteen Volkswagen harrastajat koko perheen ohjelmalliseen viikonlopputapahtumaan. Autokuntia saapuu ympäri Suomea hieman toista sataa. Autot käyvät lauantaina klo 12 alkaen kiertoajelun Oulun alueella. Volkkariharrastajat toivottavat vieraat tervetulleeksi tutustumaan autoihin lauantaina klo 14 alkaen. Näyttelyalue sijaitsee lomakylän alueella, autot pyydetään jättämään rannan yleisille p-paikoille.

 

Lisää Oulun tapahtumatarjonnasta löytyy täältä.

Seuraa Nallikari Lomakylää Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt kaikista ajankohtaisista tapahtumista kätevästi kärryllä!

Varaa majoituksesi Nallikarin ja Oulun kuumimpien tapahtumien ajalle:

Majoitusvaraus