Nallikarissa tapahtuu!

Vuosittain toistuvat tapahtumat

Nallikari ja sen lähialueet toimivat monenlaisten tapahtumien järjestämispaikkana, aina rantafutisturnauksesta kansainvälisiin lumenveistokisoihin ja kaikkea siltä väliltä.


LAUANTAIBRUNSSI RAVINTOLA NALLIKARISSA

Brunssi lauantaisin klo 12-16.

Lisätietoa: https://www.ravintolanallikari.fi/


NALLIKARIN TALVIKYLÄ 11.2.-2.4.

Nallikarin Talvikylä on talvisen tekemisen keskipiste vastaanottorakennuksen vieressä.

Talvikylä on täynnä talvisia aktiviteetteja: porot, mönkijät lapsille, tuubimäki, hoijakkakelkka, rekikyyti, pilkkiretket sekä erilaiset talviset tekemiset ovat vieraiden ulottuvilla. Talvikylässä on saatavilla kuumaa juotavaa, munkkeja, vohveleita sekä makkaraa. Alueella myös lukuisia ravintoloita ja majoitusliikkeitä.

Aukioloajat ja lisätietoja: talvikyla.fi


OHJATTU FATBIKE-RETKI TORSTAISIN 19.1.-30.3.

Nauti Oulun kauneimmista maisemista fatbiken selästä. Viikko-ohjelman kiertoajelu alkaa Nallikarin Lomakylän vastaanoton edustalta. Lähtöpaikalta ajelu suuntautuu Hietasaaren kauniita merenranta- ja metsäalueita halkovalle reitille. Sieltä safari jatkuu Pikisaaren kulttuurihistoriallisten puitteiden, Hupisaarten ja viihtyisän Ainolan Puiston läpi päättyen lopulta takaisin Hietasaareen. Safari noudattelee niin polkupyöräreittejä kuin maastopolkuja. Hinta 49 € / hlö.

Lisätiedot ja varaukset: https://www.finnaction.fi/fi_FI/viikko-ohjelma/viikko-ohjelman-fatbike-safari


NALLIKARIN OHJATUT PILKKIRETKET 27.1.-31.3.

Lähde Finnactionin järjestämälle pilkkiretkelle Nallikarin meren jäälle kokeneen oppaan johdolla. Retki sisältää kaikki pilkinnässä tarvittavat välineet ja opastuksen. Retki ei vaadi aiempaa kokemusta pilkinnästä. Hinta 49 € / hlö.

Lisätiedot ja varaukset: https://www.finnaction.fi/fi_FI/viikko-ohjelma/viikko-ohjelman-pilkinta-nallikarissa


4.3. FROZEN PEOPLE FESTIVAALI

Frozen People on elektronisen musiikin sekä pohjoisen taiteen ja tyylin festivaali, joka järjestetään Nallikarissa keliolosuhteita uhmaten meren jäällä.

Lisätietoa: https://www.urbanculture.fi/frozenpeople


Lisää Oulun tapahtumatarjonnasta täällä.

Seuraa Nallikari Lomakylää Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt kaikista ajankohtaisista tapahtumista kätevästi kärryllä!

Varaa majoituksesi Nallikarin ja Oulun kuumimpien tapahtumien ajalle:

Varaa nyt