Talvikausipaikalle Nallikariin!

Ympärivuoden avoinna olevalle viihtyisälle matkailuajoneuvoalueelle on saatavilla pitempiaikaiseen majoittumiseen kuukausi- tai talvikausipaikkoja.

☑️ Kuukausipaikkoja on saatavilla syyskuun alusta toukokuun loppuun. Kuukausipaikka tarkoittaa 28 majoitusvuorokautta alueellamme.

☑️ Sesonkina kesä-elokuussa ei ole saatavilla kausi- tai kuukausipaikkoja, vaan voimassa on vuorokausihinnoittelu.

☑️ Talvikausi ajoittuu syyskuun alusta toukokuun loppuun.


Kausipaikkoja on suositulla alueellamme kaikkiaan noin sata, ja ne sijaitsevat kaikilla kolmella caravan-alueellamme Reimarissa, Kuunarissa ja Ruorissa.

Kuukausi- ja kausimaksuun sisältyy paikan lisäksi huoltorakennusten käyttö. Molemmat huoltorakennukset Ruorissa ja Kuunarissa ovat kausipaikkalaisten käytössä koko talven ajan. Huoltorakennuksista löytyvät muun muassa pesutilat, vessat, pyykkihuoneet, ja keittiöt. Yleiset saunavuorot asiakkaidemme käytössä veloituksetta; päivät vaihtelevat sesongin mukaan.

Monista muista paikoista poiketen kausipaikkalaisillemme ei kuulu isäntävuoroja; riittää kun pidät huolen omasta paikastasi!

Talvikausipaikkalaisilla on mahdollisuus varata kauden alkuun elokuu ja kauden päätteeksi kesäkuu erityishintaan. Lisäksi perhesaunavuoro on varattavissa normaalihintaa edullisemmin.


2022-2023 KAUSIPAIKKA- JA KUUKAUSIHINNAT LÖYDÄT ALLA OLEVASTA LINKISTÄ

Kuukausi Ja Kausipaikkahinnasto 2022-2023

TALVIKAUSIPAIKKA 1.9.2022 – 31.5.2023
• Uudet kausipaikkalaiset 700€
• Jatkokauden hinta 600€

☑️ Paikan varauksen yhteydessä veloitetaan varausmaksuna 50€. Varausmaksu vähennetäänloppumaksusta. Mikäli varaus perutaan, varausmaksua ei palauteta.

☑️ Loppumaksu maksetaan kertasuorituksena ennakkoon, tai viimeistään alueelle saavuttaessa, sopimuksen teon yhteydessä.

☑️ Mikäli paikka varataan elokuun alusta, tulee koko summa (elokuu + kausipaikkamaksu) suorittaa kerralla varauksen alkaessa.

Hinnat talvikausipaikan alkuun/jatkoksi:
– elokuu 2022: 250€
– kesäkuu 2023: 250€

Kausipaikkahinnat eivät sisällä sähköä. Hintaan sisältyy matkailuajoneuvopaikan lisäksi huoltorakennusten käyttö.  Yleiset saunavuorot asiakkaidemme käytössä veloituksetta, päivät vaihtelevat sesongin mukaan. Kiinteiden rakennelmien tekeminen ei ole sallittua.

Lisätietoja vastaanotosta p. 0447031353 tai reception@nallikari.fi