Talvikausipaikalle Nallikariin!

Ympärivuoden avoinna olevalle viihtyisälle matkailuajoneuvoalueelle on saatavilla pitempiaikaiseen majoittumiseen kuukausi- tai talvikausipaikkoja.

Kuukausipaikkoja on saatavilla syyskuun alusta toukokuun loppuun. Kuukausipaikka tarkoittaa 28 majoitusvuorokautta alueellamme. Kesä-elokuu ei ole saatavilla kuukausipaikkoja. 

Talvikausi ajoittuu syyskuun alusta toukokuun loppuun. Kesäkausipaikkoja ei ole saatavilla, vaan voimassa ovat vuorokausihinnat.

Kausipaikkoja on suositulla alueellamme kaikkiaan noin sata, ja ne sijaitsevat kaikilla kolmella caravan-alueellamme Reimarissa, Kuunarissa ja Ruorissa.

Kuukausi- ja kausimaksuun sisältyy paikan lisäksi huoltorakennusten käyttö. Molemmat huoltorakennukset Ruorissa ja Kuunarissa ovat kausipaikkalaisten käytössä koko talven ajan. Huoltorakennuksista löytyvät muun muassa pesutilat, vessat, pyykkihuoneet, ja keittiöt. Yleiset saunavuorot asiakkaidemme käytössä veloituksetta; päivät vaihtelevat sesongin mukaan.

Monista muista paikoista poiketen kausipaikkalaisillemme ei kuulu isäntävuoroja; riittää kun pidät huolen omasta paikastasi!

Talvikausipaikkalaisilla on mahdollisuus varata kauden alkuun elokuu ja kauden päätteeksi kesäkuu erityishintaan. Lisäksi perhesaunavuoro on varattavissa normaalihintaa edullisemmin.

2021-2022 KAUSIPAIKKA- JA KUUKAUSIHINNAT LÖYDÄT ALLA OLEVASTA LINKISTÄ

Kuukausi- ja kausipaikkahinnasto 2021-2022

 

Talvikausipaikkahinnat kaudelle 2020-2021:

1.9.2020 – 31.5.2021: 625€ (jatkaville kausipaikkalaisille 575€)

Kausipaikan jatkoksi on mahdollista ostaa:

elokuu 2020 hintaan 200€/kk

kesäkuu 2021 hintaan 200€/kk

Kausipaikkahinnasto 2020-2021 PDF muodossa

Kausipaikkahinnat eivät sisällä sähköä. Hintaan sisältyy matkailuajoneuvopaikan lisäksi huoltorakennusten käyttö.  Yleiset saunavuorot asiakkaidemme käytössä veloituksetta, päivät vaihtelevat sesongin mukaan. Kiinteiden rakennelmien tekeminen ei ole sallittua.

Lisätietoja vastaanotosta p. 0447031353 tai reception@nallikari.fi