Talvikausipaikalle Nallikariin!

Ympärivuoden avoinna olevalle viihtyisälle matkailuajoneuvoalueelle on saatavilla pitempiaikaiseen majoittumiseen kuukausi- tai talvikausipaikkoja. Talvikausi ajoittuu syyskuun alusta toukokuun loppuun. Kesän ajalle kausipaikkoja ei ole saatavilla vaan voimassa ovat vuorokausihinnat.

Kausipaikkoja on suositulla alueellamme kaikkiaan noin sata, ja ne sijaitsevat kaikilla kolmella caravan-alueellamme Reimarissa, Kuunarissa ja Ruorissa.

Molemmat huoltorakennukset Ruorissa ja Kuunarissa ovat kausipaikkalaisten käytössä koko talven ajan. Huoltorakennuksista löytyvät muun muassa pesutilat, vessat, pyykkihuoneet, ja keittiöt. Yleiset saunat lämpiävät uudistetuissa Kuunarin tiloissa kolme kertaa viikossa. Löylyihin pääsee keskiviikko-, perjantai- ja lauantai-iltaisin.

Kuukausi- ja kausimaksuun sisältyy paikan lisäksi huoltorakennusten käyttö, ja yleiset saunavuorot. Sähkö ei sisälly hintaan.
Talvikausipaikkalaisilla on mahdollisuus varata kauden alkuun elokuu ja kauden päätteeksi kesäkuu erityishintaan. Lisäksi perhesaunavuoro on varattavissa normaalihintaa edullisemmin.

Talvikausipaikkahinnat kaudelle 2019-2020:

1.9.2019 – 31.5.2020 600€ (jatkaville kausipaikkalaisille 575€)

Kausipaikan jatkoksi on mahdollista ostaa:

elokuu 2019 hintaan 200€/kk

kesäkuu 2020 hintaan 200€/kk

Kausipaikkahinnat eivät sisällä sähköä. Hintaan sisältyy matkailuajoneuvopaikan lisäksi huoltorakennusten käyttö sekä yleiset saunavuorot (päivät vaihtelevat sesongin mukaan). Kiinteiden rakennelmien tekeminen ei ole sallittua.

Kuukausipaikkoja on saatavilla syyskuun alusta toukokuun loppuun. Kuukausipaikka tarkoittaa 28 majoitusvuorokautta alueellamme.

Lisätietoja vastaanotosta p. 0447031353 tai reception@nallikari.fi