Nallikarissa tapahtuu!

Nallikari ja sen lähialueet toimivat monenlaisten tapahtumien järjestämispaikkana, aina rantafutisturnauksesta kansainvälisiin lumenveistokisoihin ja kaikkea siltä väliltä.

BUFFETIT NALLIKARI BAKERY & BISTROSSA

Kakkubuffeteja
Pitsa e.t.c. buffet lauantaisin klo12-16
1.6. – 30.8. Kesäaamiainen  arkisin klo 8-10 ja viikonloppuisin klo 9-11.

Lisätietoja: www.nallikaribb.fi

LAUANTAIBRUNSSI RAVINTOLA NALLIKARISSA

Brunssi lauantaisin klo 12-16.

Lisätietoja www.ravintolanallikari.fi

 29.5.-8.8. VAUHTIPUISTO 

Vauhtipuisto on lasten oma huvipuisto, jossa viihtyvät myös vanhemmat! Vauhtipuistosta löydät kaikkea karuselleista pomppulinnaan ja pelihalliin. Vauhtipuistossa voit bongata alueen oman maskotin Vipsu Pupun ja huilata herkkujen äärellä kahviossa.

Tarkasta aukioloajat, hinnat ja lisätiedot: www.vauhtipuisto.fi

21.6.-8.8. KAUPUNKIJUNA KOMPIAINEN

Kaupunkijuna Kompiainen liikennöi Oulun keskustasta Vauhtipuistoon ja Nallikariin. Junakyyti sisältyy rannekkeen ja kausikortin hintaan. Vauhtipuiston rannekkeen voi ostaa myös junasta. Maksuvälineenä käy kortti ja käteinen.

Katso hinnat, junan aikataulut ja pysäkkien tarkemmat sijainnit: www.vauhtipuisto.fi/kaupunkijuna

20.-22.8.2021 SUOMEN VOLKKARIYHDISTYKSEN KESÄKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET NALLIKARISSA

Kesäkauden päättäjäiset keräävät yhteen Volkswagen harrastajat koko perheen ohjelmalliseen viikonlopputapahtumaan. Autokuntia saapuu ympäri Suomea hieman toista sataa. Autot käyvät lauantaina klo 12 alkaen kiertoajelun Oulun alueella. Volkkariharrastajat toivottavat vieraat tervetulleeksi tutustumaan autoihin lauantaina klo 14 alkaen. Näyttelyalue sijaitsee lomakylän alueella, autot pyydetään jättämään rannan yleisille p-paikoille.

Lisää Oulun tapahtumatarjonnasta löytyy täältä.

Seuraa Nallikari Lomakylää Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt kaikista ajankohtaisista tapahtumista kätevästi kärryllä!

Varaa majoituksesi Nallikarin ja Oulun kuumimpien tapahtumien ajalle:

Majoitusvaraus